Wachten op wat komen gaat

Geplaatst op

Wachten op wat komen gaat…
Ik weet waar ik op zit te wachten, maar niet hoe dat zal verlopen. Voor het eerst in vele jaren weer sollicitatiegesprek voeren: intern bij huidige werk. Toch wel spannend misschien mede omdat het met mensen is die je al behoorlijk goed, in werksfeer, kennen.

Terwijl ik wacht tot vier leden van de commissie ook arriveren, ik ben zeker op tijd, valt mijn oog op deze lamp in de wachtruimte. Fotograaf in mijn komt dus naar boven en ik schiet foto van bijzondere gloeidraad.

Anton Pieck tekening, website Kargadoor

Tijdens het wachten leer ik nog van Anton Pieck tekening aan de wand waar de naam Kargadoor vandaan komt. Ooit was het echt een beroep: bruggentrekker ofwel ‘kar ga door…’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *