Tegenwind is nu kerstwind en geeft wind in de rug

Posted on

Tegenwind willen we natuurlijk niet hebben, de kerstwind met allerlei vrolijke, soms melancholische en enkele klassieke kerstliedjes is veel meer welkom.
Ik loop met dubbele kater door de stad: lichamelijk van in de week en gisteravond iets te veel pimpelen, tussen oren omdat het heel gezellig was en ik nu weer alleen door de stad dwaal. Muziek is dan een goed middel om je op te peppen en dit is mijn favoriet voor op straat: blaasinstrumenten, drumstel, aanstekelijk enthousiasme en veel goed te herkennen liedjes. Een enkele wat te melancholisch voor mijn stemming, ‘lonely this Christmas’, is niet helemaal waar ik op zat te wachten.

Dankzij de mensen van Tegenwind heb ik toch goede middag en sta op maat bewegend te luisteren en te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *