Piano spelen in stationshal

Geplaatst op

Piano spelen in een stationshal. Tegenwoordig is dat op veel plaatsen mogelijk nu NS in hal van grote stations een vleugel heeft staan die voor passanten beschikbaar is om zich uit te leven. Vaak maak ik de tijd om even te blijven luisteren en meestal loop ik met een glimlach verder en denk weer hoe muziek de wereld zo veel beter maakt.

Einde middag appte ik bericht naar iemand die ik al te lang niet zag of sprak en nu ben ik in spanning over en in afwachting van soort reactie. In combinatie met vermoeidheid na drukke werkweek ben ik wat down en probeer mij te vermaken met YouTube clipjes.
Via via zie ik clip van piano in hal waar vrij iemand op speelt. Uiteindelijk blijkt dit Brendan Kavanagh die rondhangt bij die piano en aanhaakt als iemand er op speelt. Vaak leidt dit tot Boogie Woogie uitvoering, soms met hulp van persoon die eerst achter piano zat.
Uiteindelijk zit ik 1,5 uur lang te genieten en ben weer vrolijk als ik te laat voor doordeweeks naar bed ga.

Foto’s zijn van vorige maand van de muurschilderingen in Amstel station, waar ook een piano staat. Te vroeg voor vergadering zat ik daar even te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *