Paprika in het zonnetje zetten

Posted on

Ook al is mijn vakantie al een week voorbij toch nog even dagje Amsterdam met camera in de hand. Ik zie promotie voor paprika met grote paprika gemaakt vanuit hoeveelheid paprika’s begeleid door heren in gelijk gekleurde nette pakken. Ik neem niet de foto die ik iedereen zie maken maar zoom in om de paprika in mijn favoriete kleur oranje.
Later op het web lees ik volgende:

“In het kader van de paprika promotie trekt vandaag, zaterdag en zondag een mini corso door Amsterdam. Drie transportfietsen met daarop een reuze paprika moet de aandacht trekken van het publiek. Middels flyers wordt het publiek geattendeerd op de vele mogelijkheden die paprika biedt. Met name het hoge vitamine C gehalte. Doel van de actie is dat toeristen foto’s nemen en die delen via social media.
De promotie-actie is georganiseerd door P8, een samenwerkingsverband waar ca. 90% van de Nederlandse telers bij zijn aangesloten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *