Nog niet jarig zijn, nou vandaag wel

Posted on

Nog niet jarig zijn, zegt men wel eens, nou vandaag ben ik zeker wel jarig met alle aandacht die ik krijg. Het begint met toegezongen worden door personeel van mijn stamkroeg waar ik lunchafspraak heb, dan de lunchafspraak met twee goede vrienden. Nog even kort werken maar mijn werkplek wel versierd aantreffen.
De dag afsluiten met heerlijk eten bij Florent met drie andere goede vrienden. Met smartphone even foto’s maken van het voorgerecht van gepocheerde heilbot, schapenyoghurt, oester, parelgort, dille, waterkers.

Nagerecht bij FlorentNa de pompoensoep, met kokos, krokantje van komijn, vadouvan en crème fraîche hebben we alle vier het hert, rode kool, aardappelmousseline, dragon, rode kool, pecannoot, zoethout. We eindigen gedrieën met de witte chocolade, truffel, rode biet, hazelnoot nougatine (zie foto hier) en afwijkend één plankje met drie rijpe kazen van ‘Bourgondisch Lifestyle’ waaronder Royal Briard een hemels triple-crème kaasje uit île de France, Frankrijk. 

Top avond met heerlijk eten, per gerecht ook heerlijke wijn (al mag ik soms alleen maar even proeven) en naar mijn mening het beste gezelschap wat er voor deze avond is. Wat wil een mens meer, want nog cadeautjes toe krijgen ook…

Florent kan ik zeker aanbevelen… Het was minimaal al mijn vierde bezoek.

 
 
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *