Op naar het nieuwe jaar 2020

Geplaatst op

Ik wens je een gelukkig en gezegend 2020 toe!

Bedankt voor alle contacten die we in 2019 hadden en als we nog geen contact hebben gehad of juist ook als we dat wel hadden:

ik verheug mij op onze contacten  en/of samenwerking in een vast weer verrassend 2020.

Jaarlijks maak ik, sinds 2011, een fotoboekje met een selectie van foto’s die ik lopende het jaar nam en vaak ook via website(s) deelde. Is het begonnen met selectie van mooiste en opvallendste foto’s, wordt het steeds meer terugblikken op het jaar en een soort van fotografisch dagboekje van wat ik beleefde.

Hier op het web met screenshots vanuit de Albelli software een versie waarbij ik te persoonlijke zaken en foto’s van mensen (op een enkeling na) heb weggelaten, herkenbaar aan oranje vlakken op pagina, al missen er zelfs enkele pagina’s in zijn geheel. Afscheid van collega Moniek (na bijna 16 jaar) en een geweldige Polenreis zie je in geheel niet terug, want die staan centraal in hun eigen fotoboek.
Wie weet kom je een keer bij mij op bezoek en kan dan de complete exemplaren inzien?

Ik kijk terug op bewogen jaar met enkele veel bewogen ‘hart’zaken en het jaar stond vooral teveel in het thema van afscheid nemen, al was dat gelukkig geen enkele keer waar het niet anders dan definitief kon zijn.

Op naar het nieuwe jaar 2020 met vast weer veel ontwikkelingen en zeker weer eigen hoogte- en dieptepunten. Ook dan zal een camera (smartphone of echte spiegelreflex) weer meegaan en zaken vastleggen!
Een fotoboek 2020 gaat er hopelijk ook weer komen…

Eén antwoord op “Op naar het nieuwe jaar 2020”

  1. Prachtig. Dank je wel. Ik wens je een jaar vol goede gezondheid en vreugdevolle ontmoetingen waar je later met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *