Harpmuziek en Amelie halen mij uit dal

Geplaatst op

Harpmuziek klinkt bij Rijksmuseum en ik sta tijd te luisteren. De combinatie van zon, lekker wandelen, even uit het werk en mooie muziek tillen mij uit mijn dal. Dat ik laatst iemand appte die ik heel graag weer zou zien en in geheel geen reactie krijg doet mij toch meer dan mij lief is. Het is nu 2 maanden verder maar nog duidelijk niet geheel gesleten.

Ik herken enkele stukken die worden gespeeld. Vooral wat ik tijdens luisteren tweemaal hoor klinkt heel bekend maar kan toch niet op titel komen. Als ik mijn bijdrage als dank in zijn hand druk vraag ik er naar: Amelie, natuurlijk en net nu is zij niet met mij mee op pad en zit thuis…

Clip die ik opnam is niet volledig en zonder naam en zijn toestemming plaats ik die niet hier.
Via Youtube hierboven toch de muziek.
Yann Tiersen’s “Comptine d’un autre été: L’après-midi” is de soundtrack van de film “Le fabuleux destin d’Amélie Poulain”.

Plaatje van de film linkt naar uitleg over de film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *