Boekenkast van heel groot formaat

Geplaatst op

Boekenkast van heel groot formaat zie ik vanochtend als ik over straatweg richting werk loop. Bijna week deze hoek van Utrecht niet gezien en nu is zijkant van huis waar ik langsloop ineens omgetoverd tot een hele grote boekenkast. Je vindt hem aan de Mimosastraat net naast de Plantage. Op internet vind ik heel snel nadere toelichting:

“De muurschildering is een creatie van de Utrechtse kunstenaar JanIsDeMan en is mede mogelijk gemaakt door het Initiatievenfonds van de gemeente Utrecht. Voor de schildering hebben de makers aan de buurtbewoners gevraagd om hun favoriete boek in te leveren, zodat ze deze konden verwerken in de muurschildering.”

Nu ik met deze informatie nog eens goed de foto bekijk die ik einde middag met nog betere lichtval dan vanochtend heb genomen zie ik dat zijn naam ook op kaft van een van de boeken staat.

Hele grote boekenkast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *